Åre

I morgon åker vi till Åre med Antes bror och hans familj. Jocke har bjudit oss på en Weekend. Det ska bli himla skönt att göra nåt annorlunda med familjen. Vi åker i morgon vid 12 och åker hem på söndagen vid 8 på morgonen , Ebba har match i Matfors vid 12 så vi måste vara hemma tills dess. Så denna helg ska vi bada , bowla och mysa på hotellet.....

Abbe och jag varit till susanne och Emma idag , vi blev bjudna på lunch , jag tror Abbe åt 10 plättar . Vi gav susanne paket eftersom hon har fyllt år. Hon fick ett ord från Village "Leva ".......

Nytt skolår

Ja , då har Ebba börjat 2 an och allt har gått bra första dagen. Det var bara att lämna barna idag och hämta kl13. Jag , Abbe , Annelie åkte på stan , jag handlade en ny overall till prinsen, det blev en MOLO. Vi lunchade med Ante och Packe på stan.

Abbe blev jätteförskyld i förra veckan så det var kanske därför proverna hade gått ner, vi tror det  iallafall. Han hade mycket blåmärken förra veckan men dom har lagt sig nu. så hoppas värdena är på väg upp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nä nu ska jag görra kvällsfika till kidsen dom är så trötta.

Måste bara berätta att jag har börjat träna idag , har kört ett pass nu ikväll, jag var helt slut kan jag lova. Nu ska jag köra 3-4 ggr iveckan , så man får trimm på kroppen innan Thailand..............................

Sov gott

22

Vad ska jag säga värde 22. inte roligt kan jag lova, men vårat liv är ju så här nu . Blir så lessen för Abbes skull , hade hoppats på högre värde men inte. Jag måste tänka positivt att det inte var under 10.  Vi var förbi dagis idag och Abbe sa till en av sina fröknar - snart ska jag börja här igen! Då gjorde det ont i moder hjärtat, och veta att det inte kommer att bli än på ett tag. Men Abbe och jag kommer att vara på förskolan på  fm 2-3 dagar i veckan, och det kommer vara bra för våran prins...........................


Var rädd om dina kära...........................

STICK I FINGRET

Abbe vaknade med att han inte ville till sjukhuset idag, vi måste försökte jag med . Han ville bara till sjukhuset om pappa följde med , och det gjorde han. Det märks att vi bara går 1 gång i månaden nu och tar prov, Abbe gruvar sig jättemycket i innan Gudrun sticker honom och han blir jätteledsen. Så fort hon har stickt är det bra. Jag vet ju själv när man har varit på vårdcentralen och ska ta blodprov , man gruvar sig även som vuxen. Så alla barn som går med jämna mellan rum och tar prover , gör det jättebra , och är stora hjältar och hjältinnor i mina ögon. Nu väntar vi bara på provsvar och ett nytt läkarintyg .

Hej hopp

Helgen som varit

Fredagen gick fort , på dan var jag och handlade med alexandra till kvällen. När kvällen kom gick vi till Köhns , både vi , klang , buhlers. Det var  trevligt . Vi var 8 vuxna , 7 barn. Barna var vänner hela kvällen.

Lördag var det upp i ottan Ebba hade serie premiär . Dom vann med 6-1. och våran gumman gjorde sitt första mål . Hon var så STOLT. och mamma och pappa var oxå stolta.

Idag har vi bara tagit det lugnt . Köhns har varit här . Alexandra och jag har varit på birsta . Pojkarna har lekt hela dagen och Ebba hämtade jag vid 16 hon har varit hos Filippa , hon sov där i går. Dom hade haft det jätteroligt.

I morgon har vi tid på barnkliniken kl 9:00 för provtagning, och vi håller tummarna tillsammans .

Kram från mig

Höst

I går var vi till Härnösand på technicus , barna tyckte det var jättekul, vi blev där hela dagen. Sen hade Ebba fotbollsträning, nu börjar hennes serie igen på Lördag. Abbe och morfar cyklade ända från oss till Maland där Ebba tränade.

På fredag ska vi till Köhns  på fest , vi är bjudna både Buhlers och Klangs oxå det ska bli roligt, barna ska givetvis vara med. Hos Köhns blir det singstar .


Jag trodde Abbe skulle ta prov denna vecka men det är på Måndag vi ska på sjukhuset, hoppas allt är bra och att värdena ligger kvar......

Vilket tråkigt väder vi har idag , snacka om höst i luften.


Madonna

Vilken donna man har sett i helgen . Gud vad bra hon var och vad roligt jag hade. Snacka om Madonna feber i hela Göteborg. Tack syster och mamma för en trevlig helg. När jag kom hem , hämtade barna och Ante mig på tåget kl22. Barna hade längtat så mycket då, och ville ha paket och det fick dom.

Mot Stockholm

Idag åker syster och jag till mamma och vidare i morgon mot göteborg vi ska på Madonna. Men vi ska åka till Ullaredoxå. Ska bli skönt att åka i väg på en liten mini weekend. Hoppas allt går bra hemma bara men det kommer det att göra. Det ska ju bli fiiin väder iallafall !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänk nu har Ebba haft sitt första sommarlov , bara 2 veckor kvar snart, vart tar tiden vägen. Hoppas hösten inte blir för lång och trist . Bara veckorna flyger iväg, och då syftar jag på våran Thailandsresa vi ska göra med Köhns.

Hoppas du får en lika skön och trevlig helg som mig ! kram mariap

Helgen som varit!!!!!!!!!!!!!!


Helgen som varit har det hänt mycket. Fredag Abbe skulle sova hos Köhns men komhem till mamma ville han på kvällen. Lördag plockae vi blåbär, på kvällen var vi bjudan till fam Buhlers , det var trevligt. Söndag var vi på 30 års kalas pappas kusin madde fyllde år. Mycket barn var det . På bilden står Abbe med kusin Neo och tremänningen William.


Till Leos mamma

Hej ! Abbe ska få spruta mot svininfluensan , men vi ska åka till Thailand och vi vill att han ska få det. Våran doktor sa att han ska få men det finns inget klart ännu huroch när man får den. Det finns ju olika grupper förklarade våran doktor det , dom barn som är allvarligt sjuk , och sjuk för andra saker dom ser till dom i första hand.

Mvh Maria Persson

RSS 2.0