Utkast: En dag ...

En dag närmre jul och hoppas tomten kommer med några klappar. Det har hänt ganska mycket sen sist , i torsdags var Abbe upp och tog prov det var ju under 10 som vanligt,men när sköterskan ringde och berättade provsvaren så var vita blodkroppar låga ja vad nu det innebär , då börjar Maria Perssson och grina och blir ledsen igen , men syster Anna försökte övertyga mig att inte vara orolig , men jag kan inte rå för det. Så jag baad henne att katarina ska ringa mig!!!!!!!!!!!!!! Det gjorde hon och jag känner mig lugnar nu , när jag har pratat med henne. Man tänker ju alltid det värsta när proverna ändras, jag kan inte rå för det . Men med tanke på allt vi har varit med om så är det inte så konstigt.

Jag älskar mina barn över allt annat på denna jord plus min Ante , men barna kommer först. skulle ta ner månen om det bara gick.

Är snart klar med klapparna . var på birsta igår kväll det var ganska lugnt , jag känner ingen julstress iallafall , det blir jul i vilket fall den 24 dec ....................


I dag kommer min älskade mamma hit , sakna

pappa 55 år

Idag är Ebba hemma från skolan hon har feber, så dagen började att vi åkte in fkassan med alla papper så man får några pengar sedan vidare till riviera blommor och hämtade 2 julgrupper som jag har beställt av min vän susanne b , en till pappa och en till mig själv , ska på kalas i kväll äta smörgås tårta som jag inte tycker om.

Gud vad stökigt det blir när man är hemma hela dagarna , jag plockar hela tiden känns det som. Imorgon fyller Jensa år hurra för dig min lilla vän.

KRAM


hemma hos köhns

I kväll har vi varit hemma hos familjen köhns och tittat på idol , vi åt ost kex drack lite vin en annan vi rödvin över sig tur att jag hade svart på mig kan jag säga ! Gud vad det snöar ute , men det är väldigt mysigt tycker jag hellre snö än blask, nä nu ska jag väcka ante som ligger och har somnat med abbe.

Tack för en mysig kväll familjen K vi älskar er ! puss

brunhårig

Nu är man brunhårig blev jävligt snygg i håret måste jag säga . Nu har man lagt blondinbella på hyllan , känns som jag ska vara mörkhårig för alltid nu . Gud vad jag älskar Johanna min frissa och kompis, hon vet precis vad jag ska ha kommer alltid med nya ideer, roligt tycker jag .

klippa mig

Ja i dag ska jag klippa mig och färga håret. igår var vi på dagis och lekte ,abbe hade så roligt sen kom tedde till oss i någratimmar tuva lisa skulle till doktorn med sin mamma och pappa , och pojkarna lekte , lekte......

Sen gjorde jag gulasch soppa som blev skita god Ebba åt som hon aldrig ha gjort förut. Var på kursen igår hade gått ner 1.1 kilo trodde jag aldrig kan jag säga . Nä nu ska jag hoppa in i duschen..

Vaknade i morse av att telefonen ringer kl 6:00 och det är någon som frågar efter ante hur FAAN kan man ringa den tiden!


HA DET GÖTT

söndag

Då var det söndag och jag har  hållt på hela dagen, klätt granen tagit fram lite tomtar . På eftermiddan kom jensa med familj och vi bakade lussebullar det blev många. Nu ska Ebba börja göra sin läxa som hon har varje vecka hon håller på med bokstaven M.

I morgon ska jag och Abbe köpa julklapp till ante.

FREDAG

Nu har Ebba åkt på skolan och Abbe ser på tv , jag sitter vid datorn. vi ska gå ut jag och Abbe sedan och få litefrisk luft. Ebba ska på kalas idag till Jullan som fyller 8 år idag . Då ska vi åka på ikea köpa nya saker till Abbes rum , han måste ha mer förvaring!  Sen vill jag hemst järna klä granen i kväll, jag fattar inte mig på dom som klär granen dagen innan julafton fan man vill ju njuta innan jul så fort julafton och nyår är över sliter man ner allt och stor städar.


ruta ett igen

 Nu är vi på ruta ett igen med abbe , var upp med honom i mån då låg han under 10 , känns ganska hopplöst allt, innan helgen var han på 60 men efter helgen ligger han under 10. Vi ska göra en till behandling ijanuari sen ska vi ner och träffa en doktor i huvudstaden som är bäst på denna sjukdom, han har forskat väldigt mycket.

Idag när Abbe vaknade frågade jag honom vad  han ville göra idag , han ville vara med teodor så jag åkte och hämtade honom kl 13.30, dom har inte träffats på två veckor. Ebba tjatar hon oxå att hon vill leka men det blir ingen kompis idag för henne.

När Ante kommer hem ska jag fly till birsta och handla julklappar.

Hej svejs i lingonskogen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0