världens lyckligaste mamma

Ja då vill jag börja med att abbe har svarat på beHANDLINGEN etfer första dagen ligger dom på 40 efter andra dagen ligger dom på 62 ni fattar nog inte vad lycklig ante och jag är världens lyckligaste , så i morgon ska vi till astrid lindgrens barnsjukhus i stockholm , sen ska barna vara hos mormor hela helgen för vi ska bo på hotell med antes jobb . Jag har köpt MINTU i sora lass så jag får tyst på PACKE  ,måste sluta nu. Älskar er alla

pizza playa

Nu har jag precis kommit hem från sjukhusetefter abbes andra behandling. Abbe var duktig men han har sovit jättekonstigt i natt , så mamma har inte sovit mycket men det gör inge. Efter behandlingen åkte vi luncha med ante på pizza playa jag åt soppa o abbe åt spagetti , efter ett tag sa  han nä nu mamma vill jag hem och sova i vagnen, det tog inte många sekunder innan han sov. klockan 13:30 ska jag göra akryl naglar så nu kommer säkert Anneli klang hit snart och passar barna . hej hå

3 dagar

Ja ni nu börjar sjukhusbesöken igen , det blir behandling i 3 dagar nu . Abbe o jag sitter och väntar på att kl ska bli 10 dåska vi vara på hospitalet. Tänkl om man kunde få någon bonus på hur många gånger man är där , det ska jag fan ta patent på .

I går bakade jag och barna lussebullar vi misslyckades med första degen så vi fick gör en ny , ebba tyckte det var roligt abbe bakade pizzor han ! Sen fick vi främmande av fam klang som kom och fikade med oss...

Tänkte åka och träna men det blev inte så var hemma i stället då ringde ju doktor katarina på kvällen och berättade att han hade pratat med göran ellinder han som är bäst på sjukdomen itp. Han ska även ringa mig i dag kl:13 så jag själv får prata med honom . Men snart åker vi neröver huvudstaden gud vad skönt det ska bli. Jag ska dricka mintu lakrits så det står ut genom öronen skojar .

vi hörs


SLUT

Denna dag har gått åt till stor handling och bara vara, känner mig tom i kroppen = helt slut. Tänkte åka och träna men det blev inte så , jag orkade inte , imorgon kl:9.00 ska jag träna! Ebba har fööljt ut till mammas stuga hon sova över där. vi ska dit imorgon och äta . Nä nu ska jag snart börja med tacosen gud vad gott det ska bli !

mycket

Ja då är det fredag. Mycket har hänt sen sist abbe har ramlat och fått en blödning i huvudet det bleven hjärn röntgen på huvet och vänta på svar när doktorn kom sa han - Ja vi har hittat en liten fläck , jag trodde jag skulle dö och sjunka genom marken jag trodde dom hade hittat något annat där inne, men så var det inte. Fattar ni vad duktig han var att ligga still i ct dom på röntgen trodde aldrig att han skulle klara det man brukar få söva så små barn inte vår prins heller han klarar allt!!!!!! Men för att han var så duktig fick han en stor TRANSFORMERS ! Sen vaar det övernattning på avd 44 och sätta flygplan mycke blod kom det men han var duktig. sen tanka dom på honom trombisar in i blodet. Ebba fick sova hos filippa den natten men när jag kom med kläder åt henne såm hade hon ramlat i pulk backen på skolan hela foten var sväld så då var det bara att ta upp henne på akuten men vi fick komma in sitta på ett rum några timmar sen blev det röntgen för henne oxå visade sig var ledbandet i foten hon måste gå på kryckor ett tag , ebba blev överlycklifg när hon fick kryckor så Ante skjutsde hem ebba o filippa anneli till dom kl23.00 dom var trött o slut men för ante och mig blev det en lång natt med övervakning varje timme kolla blodtryck puppillar puls men det gick bra vi var trötta igår, men allt går bara man ge sig fan på det.  Jag måste bara tacka en vän som var med mig hela dagen igår ov´ch det var anneli klang hon fanns för både mig och abbe . Det var en sak anneli sa till mig:- Ja du maria man har ju kunna tänka sig hur ni har det men nu när man är med så förstår jag hur ni har det fy fan!!!!!!!!!!!!  Ja du anneli säger jag bara jag fattar nog inte vad vi har gått igenom på dom här 7 mån , men någon gång kommer allt det är jag säker på iallafall. Igår kom min älskade mor hit det känns jätte skönt hon ska passa barna så jag kan åka och köra ett lunch pass, nu kan jag inte skriva mer ska med ebba på skolan nu .................


LEV LIVET HÄR OCH NU BRYR DIG INTE OM ALLA MÅSTEN BARA LEV,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

uppe med tuppen

Ja då var man vaken. somnade som en stock i går kväll efter att jag har varit och tränat medel puls .

Igår efter skolan följde lisa o filippa med ebba hem och jag passade tuvalisa medans alexandra var på ett möte och abbe sov ivagnen , allt gick bra flickorna tog fram fika själv och fixade dom är stora nu ! Tuva vaknade efter en timme det gick bra att jag tog upp henne , vi satt och myste en bra stund.


Sen bar det av mot ridningen då skulle abbe vara hos farmor o jag skjutsade honom dit packade allt trodde jag men glömde den JÄVLA HJÄLMEN som han måsten ha , hem igen skjutsa upp flickorna sen åka till farmor med hjälmen sen tillbaka till stallet . Tänk när han slipper akutväskan med mediciner och HJÄLMEN , nä jag tror aldrig det blir faktiskt jo det blir det ju, men när . Ebba sa så här ena dagen mamma om abbe är frisk vid julafton då behöver inte jag några julklappar det är min högsta önskan ,tänk att det kommer från en 7 åring . Hon är så stor nu ebba och förstår saker, det här med albin har tagit hådare på henne än vad ante och jag har trott.

Nu ska jag väcka min underbara dotter och ante ska åka på jobbet , idag ska jag ut på mitt jobb med intyg till bossen sen hem och städa och ta in julgrejorna kolla vad jag har för nått underbart såklart..................

godmorgon


Mina 3 hem

Ja du jensa det är ju inte roligt att vara sjuk och hemma från jobbet om vart annat , dessutom förlorar man pengar oxå. Gå och ta halsprov hela arbetslaget någon bär på nåt!!!!!!!!!!!!!

Dagen har varit bra Ebba är hemma från skolan idag hade feber i morse men ej nu pigg somm en mört! Har varit in fkassan med intyg om abbe det är mitt tredje hem nu mera mitt första hem är på tisdagsvägen 4 och mitt andra är på sundsvalls sjukhus barnkliniken. Det är ju skönt att ha så många adresser man kan vara på om något händer not!

Gud vad glad jag blev idag när det började snöa man får sån jul känsla...................

Nu ska jag börja göra middag på menyn idag står det köttfärslimpa potatis stor sallad , ska bli gått , senare ska jag ta en lång promenad med min father. Sen ska jag somna i soffan som vanligt..

ny dag nya tider

Då är det torsdag och veckorna går såhimla fort. I dag är Ebba hemma från skolan hon har feber , hon blev inte glad för hon älskar skolan säger hon än så länge i allafall.

Ja då har har man hållit på med viktis i 2 veckor och gått ner 2,6 kilo det känns bra , jag har som mål att gå ner 3 till stockholm om 2 1/2 vecka .  Träningen går bara bra har tränat 2 gånger denna vecka , ska köra ett pass på lördag oxå.

Ja Jenny jag saknar dig oxå och längtar till jobbet jag med . Tänk när jag får kliva upp morgonen och göra i ordningen mig sen lämna Abbe på dagis och sedan köra över Alnöbron mot jobbet vilken känsla...................      Känns långt dit men vem vet vad som händer efter jul !!!!!!!!!!!!   


Nästa helg då gör Perssons advent jag längtar efter mina STAKAR inte Antes (skojar). Första advent åker vi till Stockholm med Antes jobb och barna ska vara hos Mormor Solna, det skabli skönt med en helg på hotell.


Nu måste jag göra i ordning frulle åt oss.


 hej o hopp lingon snopp

FREDAG

Det är nu fredagkväll och jag sitter och ser på idol Ebba har nyss somnat . Ante håller på att lägga Abbe. Idag hämtade vi Tedde pådagis han var här i några timmar , gud vad dom lekte mycket och bra . Har en sån jävla mensvärk i dag . Man känner sig inte så jävla mysig när man har mens!

Imorgon kommer hela tjocka släkten på besök och ska fira Ante som fyller 33år hurra hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska kliva upp i tid Ebba och jag o göra frukost till honom, sen ska jag åka och träna kl:9:00

ses

KVÄLL

Ja då var det kväll i ljusta, har nyss ätit med mina barn, ante har inte kommit hem ännu .
I dag har vi varit på sjukhuset hade tid kl 12.00 men Catarina kom inte för än 12.45 vi pratade om Abbes värden och nya behandlingar, helst vill inte vi göra några mer behandlingar eftersom han inte svarar så bra. Värdet i dag var under 10 och han grinade jätte mycket i dag när Anna skulle sticka honom, vi fick tvångshålla honom. Men när allt är klart är han världens gladaste och då vet han att man får välja sak ur lådan men Abbe vet att det finns ett skåp med leksaker i ,  som barn inte får titta i. Men Abbe får titta i skåpet med Anna så idag blev det långt silver svärd . Han har sprungit i korridoren och fäktas med både sköterskor och doktorer, dom flesta vet vilka vi är nu efter 6 mån.......................................
Abbe hann även med att äta 3 glassar under denna tid , glassätandet har han ärvt efter sin far....

Igår kväll var jag på ett pass och tränade det var skönt att göra något själv, så i morse när vi hade lämnat Ebba tog jag en promenad med Abbe i vagn , det är ju vägning i morgon.

N u kommer Ante så jag ska ta på mig skorna och gå ut och gå en sväng.

kram

HALLOWEEN

Ja då var den här helgen snart slut , på fredagen hade ebba och lisa halloweenfest några barn från klassen sedan bekantas barn kom , dom hade jätteroligt det blev disco pussjagis och lekar. Ebbas kärlek kom hon var överlycklig. Hon somnade som en klubbad säl. Så igår fick jag ett samtal på mobilen av en pappa iklassen han frågade varför inte hans dotter fick komma så då fick maria persson stå och försvara och förklara för denna människa varför hans dotter inte fick komma jag säger bara suck..................... Man har inte varit med om mycket i livet om man hakas upp att sin dotter inte blev bjuden på ett party, ha ett eget jävla party då då för helvetet ursäkta svordomarna. Komma och säga till mig att han inte kunde jobba natt för att hans dotter var så ledsen, so what!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I går kväll var min far här och min mormor vi bjöd dom på mat , det var mysigt , blev en tidig kväll somnade i soffan.

Nu ska jag snart ut och gå sedan ska jag ringa jensa fråga om hon vill komma en sväng hit med familia.


piss o puss


RSS 2.0