HELG

Igår var ebba o jag o lisa på bio hsm3 dom tyckte den var jättebra. Sen var det hem och varva ner ett tag för kl 17:30 mötte vi malla o petter på olerays , vi åt en bit mat och myste. Barna och ante , petter spelade bowling. Sen åkte vi hem tll åbergs ett tag abbe ville sova över hos dom , han blev helt såld på petter.

Det blev sent för barna i säng men dom sov till 7:00 trodde jag men då var kl 6:00 jätte kul!

I dag ska vi få främmande av min bruna moster och hennes familj. sen i kväll ska vi till johanna och uppvakta henne oxå mycket kalas nu.

Nä nu ska jag dra på mig skorna och gå ut och gå. På onsdag börjar maria persson sitt nya sunda liv nedräkningen har börjat.



hej hopp

ÄNTLIGEN

Äntligen har abbes värden börjat och gått upp igår var dom på 13 idag är dom på 29. Ska upp i morgon oxå och ta prov. Både vi och våra närmaste plus våra när vänner blev glada som vi över resultatet. Dom vet vad vi har gått igenom det sista halv året.......  Det här halvåret har jag inte kunnat umgås med mina vänner som jag skulle vilja pga abbes sjukdom, jag har kanske inte varit så bra på att höra av mig till dom men många har ringt mig och några inte !  varför man inte vill ringa kanske beror på att man tror att man ringer och stör inte vet ja`!  Men det gör man inte utan man bryr sig och visar sin omtanke . Det känns tråkigt att man nästan tappar kontakten med varandra när något sånt här händer , jag har bara inte haft ork och tid under dom här månaderna.



Ebba och jag har varit en sväng till stockholm med moster anna , det var en mysig helg med mycket shopping .
Det går bra för ebba i skolan , hon tycker det är roligt. Nu har hon gått och blivit kär i kille klassen, hon har bra smak lill gumman det var ingen svartskalle i allafall. Ebba och lisa ska ha halloween party tillsammans nästa helg, hon ser fram emot det.

Nä nu får det fan e mej bli advent så man får ta upp STAKARNA ,jag längtar till myset.....


Piss puss

ATT VARA FÖRÄLDER

Det är nog ingen som kan förstå hur andreas ochnjag har det. Att se sitt barnvara allvarligt sjuk men det syns inte så mycket på honom förutom att han har mycket blåmärken och peteker.Skulle vara på sjukhuset igår och ta prover men nu har ju labb börjat krångla med oss att dom inte vill hand räkna blodplättarna, så där slog maria persson näven i bordet och inte tog nåt prov, för jag, vi vet redan att han är under 10.

På torsdag åker ebba,jag,min syster till vår mama si huvudstaden, mysigt ska det bli med mys och shopping. Ebba ska gå high school musical on ice med mormor. Ante ska ta sem och vara med abbe dom ska åka till ånge till farfar sen ska dom gå påTimrå ik.


LEV LIVET HÄR OCH NU , DU VET INTE VAD SOM HÄNDER I MORGON.

RSS 2.0