Utkast: hej hopp ...

hej hopp lingon snopp
I dag har vi varit på sjukhuset värde 5! bra tycker vi MEN blod värde har gått ner lite och när jag frågade sköterskan varför sa hon jag vet inte.  kan  inte dom svara på frågor som vi ställer till sköterskor så ska dom höra med doktorn om svaret innan , jag nöjer mig inte med vet inte ! Man måste vara på hela tiden det känns som är som en jävla bitch men jag vill bara Abbes bästa:...................
Hur än det är så har värdet gått upp i allafall.... Imorgon ska vi träffa abbes doktor katarina , hoppas dom tar fler prover på honom bara..


Det var som jag sa till svärmor denna sommar vill jag inte uppleva igen tack!


mini semester

Då var det dags att åka ner över igen mot stockholm sedan borås och ullared. det ska bli roligt. Barna längtar så mycket så dom klev upp i gryningen tidigare än vanligt . I morgon börjar Jenny och jobba. Ja Jag undrar när jag ska börja jobba igen , jag vill inget annat än att abbe ska bli frisk och allt ska bli vanligt igen, jag bara hoppas att han är på rätt väg nu ! Det har varit en speciell sommar det här vi som brukar träffa så mycket folk , grilla och umgås . Men vi har träffat våra närmsta vänner familjen Köhn och familjen Nordin ni har en speciell plats i våra hjärtan.

Nä nu när man kommer hem börjar allvaret med promenader och träning , då är det skärpning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




PISS OCH PUSS PÅ ER!

10

fattar ni att abbes värde har gått upp till 10 , vi är så jävla glad för våran pojkes skull!!!
Så nu åker vi på mini semester till veckan, mot borås och ullared. Tack vare våra fina och snälla kompisar och föräldrar får vi det här att fungera . ante har sin första vecka med semester nu , han kommer vara hemma ända till slutet av månaden skönt tycker jag.

kastrering

idag ska jag åka med singha till vetrenären han ska kastreras. Synd att han inte får sig ett skjut först. Nu har vi bestämt oss att åka till thailand 2010 i 2 månader vi och en familj till , med då ska vi hyra hus vägrar bo i bunge i 2 mån. Då blir det koh lanta för hela slanten. Det känns jätte långt dit men det är ju bara 1 1/2 år bara det går fort. Ante håller på att söka boende för fullt. Då är ebba 9 och abbe blir 5 hoppas bara att han är frisk då. Det är ante som vill vara borta 2 mån jag kan tänka mig 1 mån  men jag har gett med mig för en gångs skull. Så nu vet ni vart jag är 2010 slutet av jan till mars.

Fy fan vad trist väder vi har haft på sistone, vi ska åka ner över till mamma och sedan vidare till borås och ullared. vi åker bara om allt ser bra ut med abbe, ska upp  morgon då ska man ha ont i magen i morgon innan man får svar, väntan är värst tycker jag . Piss och Puss

RSS 2.0