utgång

Då var det klart att vi ska ha tjejfest den 7 feb , gud vad kuligt.. Längtar redan, vi kanske kan vara här!!!!!!!!!!!! Ebbis börjar bli sjuk det kliar i halsen hela tiden säger hon och hostar jätte mycket. Imorgons ska vi till sjukhuset och hämta intyget blev förlängt en tid framöver. ska ge barna något att äta nu hej hopp

vecka 5

Ja denna vecka har jag inga planer alls , vi ska inte ta några prover på hela veckan ska dit på tis vecka 6. Abbe ligger nu på värde 17. och det tycker jag är bra , bara det är över 10 iallafall............... I helgen berättade min kära mamma att hon ska bjuda oss utomlands när hon fyller 50 år det ska bli roligt, hon hade tänkt Mallis . Har aldrig varit där men många säger att det är barnvänligt, hoppas bara vi kan åka med tanke på allt. På lördag är vi bjuden på 30 års fest det ska bli roligt .

vilken dag

Dagen började med att vara på sjukhusetkl 8.30 sen skulle jag vara på stan kl10.30 och färga och klippa mig, sen fick jag en akut tid på gyn på sjukhuset för jag har haft så ont i magen sen förra veckan , det är inte roligt att ligga i gyn stolen och dessa jävla kalla verktyg dom har där. Sen när jag hade varit där åkte jag och hämtade syster på charm och sen vidare till farmor och hämta Abbe och sen upp stallet för Ebba hade ridning. Sedan följde anna med oss hem och åt , efter middagen åkte jag på rea påpirum parum mycket fina fynd. Iallafall så var Abbes värde idag 30 hur fan kan det gå ner från 123 till 30 man bara undrar , men vi är nöjd bara det inte är under 10................................................



Tänk på en sak .. huvudsaken är att man är frisk brukar min far säga när jag beklagar mig ibland och det har är ju sant tänk på det ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

fjällen here we come

Nu är det snart dags att åka till fjällsmed Nordins. Veckan som varit har vi mest varit på sjukhuset , abbe har fått behandling i 3 dagar med kortison och flygplan i armen . I dag var vi upp på sjukhuset och tog stick ifingret och värdet idag var 123 , så hög har han inte varit någongång. På måndag ska vi dit igen och ta prov. Men nu ska vi njuta av fjällen i helgen !!!!!!!!!!!!!!!!!


puss och kram

klippning

I morse rakade jag antes huvud , då kom Abbe och sa mamma jag vill ha som pappa och vi började raka honom det gick bra tills han tittade i spegeln och sa så  här ska jag inte jag ska ha som pappa . På Ante körde vi 3 mm ochpå Abbe 12 mm han märkte att det inte såg likadant ut. Dagen ska tillbringas att Ebba ska till Lisa och vi vet jag inte vad vi ska gör , jag håller på att tvätta som vanligt. Kanske blir det skridskor åkning i dag oxå.


Hej hopp

skridskor

I dag har vi varit på skridskobanan, Ebba oAbbe åkte och tyckte det var roligt. egentligen får inte Abbe åka men vi höll i hinom hela tiden, Tedde och filippa kom oxå . När vi kom hem fick jag och persson ett ryck vi tog bort akvariet satt klockan på ett nytt ställe , och började städa. När Abbe hade vaknat åkte jag bort mot birsta och skulle köpa en ny mobil , men den är slut påvarenda affär, skulle vilja ha en ny tills vi åker till fjälls nästa vecka... Nästa vecka börjar vi en ny behandling på Abbe  i 3 dagar. En behandling tar en timme , det är inget för oss som brukar sitta en hel dag med gamma! Nä nu ska jag ta ringa Jensa och planera lite om fjälls.

huvudvärk

i morse när jag vaknade hade jag ont i huvudet, och har det fortfarande. Jag sover kanske oroligt bara därför Abbe har börjat sovit i sitt rum . Abbe är gld och på bra humör idag , han längtar tills Ebba kommer hem hon ska sova i hans rum ikväll har dom bestämt. I dag har vi inte gjort så mycket busat på morgonen sen kom farmor och passade Abbe så jag åkte och handlade. Sen har vi varit ute och åkt bob jättefintväder. I kväll ska farmor och morfar äta hos oss så vi ska baka en kladdkaka tänkte jag . Nu kommer snart maken hem så jag kan hämta Ebba, kl 13 kommer det en man från munters och ska borra i våra golv för att se om vi har någon vatten skada roligt va !

hej hopp ta hand om er !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REA

kl 10 idag var jag och Abbe på rea på polarn , hittade många fynd handlade för 1300 . Sen lunchade vi på mosters jobb , hämtade Ebba på skolan hon tog med sig 2 kompisar hem idag, det har varit fullt ös under den tiden dom varit här så har försäkringsbolaget varit här och tittat på vattenskadan och Abbes doktor har oxå ringt idag , hon var glad att proverna var bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har börjat göra en fotovägg upp i trappen med kort på barna, hoppas det blir bra iallafall. nu ska jag skriva matlista , har inget i kylen alls.

värde över 30

Har varit på sjukhuset idag vi tog det lugnt pratade med Anna ett bra tag, eftersom det var ett tag sen vi var där, hon är så himla gullig! Men när Anna skulle sticka Abbe så var vi beredd att det skulle rinna mycket blod som det brukar men det gjorde det inte , hoppsan sa Anna jag får hjälpa till att trycka ut dropparna idag detta har Aldrig hänt förrut kan jag lova det brukar bara rinna blod men det gjorde inte det idag. Abbe haringa petecker alls nu så kanske sa vi Anna och jag men jag vill inte ta ut något i förskott. Hon lovade att ringa så fort proverna hade kommit, Abbe och jag åkte till moster påCafe charm han fick en glass. När vi kom hem rinde jag Anna för att prata med henne om en sak , så när vi pratde fick hon svaren trombisarna var på 34 idag kan ni förstå detta har inte heller hänt tidigare utan behandling, och jag började grina mitt i samtalet av glädje så klart, tänk att få grina av glädje nån gång oxå. 

I går var jag hos Jenny petterssson heter nu johansson och hälsade på det var längesen vi träffades , det var kul att träffas , hoppas hon tar med sig sina pojkar och kommer förbi något det hoppas jag verkligen.....................

Nu kommer snart lill pullan hem från skolan !

Den röda

Ja då fick man mens helvetet i natt ,har sovit jättedåligt hela natten, ont i magen . I bland har det kännts som att jag ska föda barn igen inte det inte, inga fler barn för PERSSONS vi njuter av dom vi har . Skulle aldrig orka skaffa en till börja om med vak nätter och amning , nä jag längtar tills jag får bli moster någongång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varför ska man ha flera barn det räcker ju med två och dessutom en av varje kön + två friska ju men nu är ju abbe sjuk men han var ju frisk när han föddes fattar ni vad jag menar..

I dag har jag bara tagit det lugnt börjat sett en ny serie lipstick jungle jäkla bra

kram

2009

Detta år måste bara bli bättre än förra eller hur! Vi hade främmande av Jensa med familj det var trevligt , abbe har blivit sjuk fått hög feber och är förskyld.

RSS 2.0