MORS DAG

Vaknade med paket på sängen och fick present kort på 925 , så fina är min familj med mamma. Min älskade mamma är inte här , så grattis på morsdag till dig mamma , du är bäst!  Du får ditt paket nästa helg....

Vilket underbart väder det var igår, ska bli bättre idag säger dom.  Kan säga att jag glömde smörja in barna igår på dagen , och Abbe har blivit bränd.  Så idag får han långärmad. Barna har varit på topp humör och det är så underbart .
Idag ska vi åka till svärmor med blomma och vi ska köpa blommor ute .

Ha en underbar dag alla fina!!!!!!!!!!

FREDAG

I dag har Abbe och jag varit på dagis och hälsat på vi fick stanna på lunch där gissa om prinsen blev glad. Han fick sitta med tedde , det var bara 4 barn där idag . Vi hade jättekul ! HAn var nöjd efter  3 tim , då cyklade vi hem. Sen hämtade vi Ebba på skolan och hon hade ridning i en annan grupp idag  hon fick pröva galoppera och rida i grupp1 , gud vad mamman och pappan var stolt över ebbis. Hon sken som Solen . Efter ridningen åkte jag och stor handlade , sen blev det middag och vi hyrde film. Men det blev ingen film i kväll , vi fick trevligt främmandeav halva Köhns. Pojkarna lekte för fullt dom har gått för en timme sen. Ebba lekte med Jullan hon med. Imorgon är det match för Ebba igen hoppas dom vinner.....

iMORGON SKA JAG VARA UTE HELA DAGEN KAN JAG LOVA!

Puss och godnattt

Senaste tiden

Har varit så trött den senaste tiden och har haft huvudvärk. Men det har varit mycket oxå den senaste tiden. Så Abbe ocg jag har bara tagit det lugnt 2 dagar, vi har cyklat , ´cyklat , cyklat och hoppat studsmatta . I dag ska jag försöka göra någon nytta , jag skabörja städa och tvätta . När Ebba kommer hem från skolan ska vi åka och köpa badkläder åt henne.

Måste passa på att tacka syster Anna för paket som Abbe fick på posten, han blev jättglad !

Vilket jäkla tråk väder det är idag. Hade hoppas på lite sol, men det skulle bli bättre mot helgen. Abbe är bättre i föskylningen men fortfarande snorig och hostig. Han sover bra på nätterna och det är det viktigaste.

hej hopp

Ny vecka , nya utmaningar

Japp då är det måndag och jag är ganska pigg men  lite huvudvärk bara.  Nu håller Ebba på att göra sig i ordning för skolan , Abbe sitter vid nintendot . Han har sovit bra i natt , jätteskönt. Måste bara skriva att Ebbas lag vann i lördag 3-1 vart det till dom , dom är jätteduktiga......... Jag och Abbe måste göra oss iordning för 4 års kontrollen, det ska bli roligt att se om sköterskan vet nåt om itp , men det tror jag ej. Vi fick ett papper som ska skulle fyllas i hur mycket Abbe dricker dricka , ser på tv, kan känna att det är som en fis i rymden typ, när man har ett allvarligt sjuk barn. Från början av denna sjukdom satt Abbe jättemycket framför tvn eftersom vi inte vågade att han skulle vara ute och slå sig. Så det jag kan säga om det här lilla papperet , jag tycker att det är en massa jävla skit som dom ska göra statistik på, men så tyckerjag . hur än det är så är det förälderns ansvar hur mycket barnet dricker och ser på tvn, allt måste få vara i måttliga mängder!!!!!!!!!!!!!

carpe diem

vilken natt det har varit

Abbe är sjuk , han är jätteförskyld. och har inte sovit mycket i natt.. Jag och Ante har inte sovit heller kan jag lova. Det är så synd att han inte få ta nässpray när han är föskyld, han kan ju knappt andas känns det som. Men helgen har varit underbar Abbe har fyllt år och haft både vuxenkalas och barn kalas. I går hade han barn kalas dom hade jättroligt barna, det blev 4 barn men det var helt lagomt. Av släkten fick han : NY cykel av mormor morfar, ny hjälm med knäskydd, massa kläder , solglasögon, nintendo ds , jacka molo, batman foppaskor, .

Det roliga var att han fick 3 likadana spiderman tröjor som vi måste byta.

Toddler lopp

På söndag är det ett lopp som barnbutiken Toddler har i sundsvall . Pengarna går till barnsjukhuset och det kostar 40 kr att vara med . Jag tycker detta är en jättebra grej att göra. Mina barn ska vara med.  Vi som har varit mycket på sjukhuset och även sovit på avd 44 ser att vissa saker saknas där!!!!!!  Man kan fortfarande anmäla sig . Gå in på Toddlers hemsida och läs mer , anmäl ditt barn. 

Helgen har börjat bra, idag har vi varit och handlat till Abbes kalas . Imorgon fylller prinsen 4 år. Då ska vi på paradisbadet och sen hem , ha kalas för släkten. På lördag ska Abbe ha sitt första barnkalas med 3 kompisar bjudna. Det blir lagomt med så många barn , när han är sjuk.  Nu är Ebba ute och leker med kompisar och Abbe är ute och cyklar med Ante och morfar.

Ha en skön torsdagskväll

värde

Värdet i dag var 22 och det är vi jättenöjda med eftersom han låg under 10 i 10 mån......  Kan känna att  livet är lite orättvist i  bland med tanke på andra barn som har högre värde än Abbe men vi får se det  possitiva att våran prins är pigg och mår bra trots att han inte får göra sig illa och måste bära hjälm jämt,och att vi måste passa honom hela tiden, men det är ju en vana för oss nu. Doktorn och vi tror ju att något håller på att hända i hans kropp eftersom han inte har varit under 10 på 2 mån.

I allafall har vi haft en toppen dag på Norra med moster Anna och familjen köhn , vi var där 3 tim. Ebba fick ta med sig Lisa och vi gick och pratade med farbrorn som kan och tar hand om norra bergets huggormar. Vi fick träffa en orm som heter hugolida ...... Ebba och lisa var till sig...

När vi kommer hem började Abbe blöda i näsan och han blev jätteledsen och rädd. Jag förstår att han blir rädd efterssom vi pratar mycket att han ska ta det försiktig och inte gör illa sig.  Jag bara hoppas att han blir frisk någongång våran prins.  Vi får vara glada åt det lilla , att han inte är under 10.



sovmorgon

Abbe vaknade sent i morse , så vi fick skynda oss till sjukhuset. Där gick det bra . Nu väntar vi på provsvar, på eftermiddagen vet vi. Men det såg ganska bra ut tror jag iallafall. Catarina kom förbi och vi pratade om våran semester vi ska på snart med mormor, vi ska få ett intyg med oss om det händer något dit vi ska. När vi har hämtat Ebba på skolan ska vi upp på Norra berget och leka och fika .  Nä nu ska jag ge Abbe lunch .....

Skriver sen vad hans värde är..........................................................


Ett tag sen....

I helgen har jag varit ut med några kompisar, det var kul.  Var hos susanne först sen var vi på oscar men det var så där när vi komm ut , man är ju ute allt för sällan för att känna en massa folk.  I går hade vi städ dag i området men jag gjorde inga knop där kan jag lova skickade ut resten av familjen på detta uppdrag.

På fredag 22/5 fyller våran lill älskling 4 år , vi har planerat in en badresa upp till Övik då. Men vi kan ju inte åka om han är under 10 så i morgon ska vi upp och ta prov undrar hur många gånger vi har varit på mottagningen . Abbe är så duktig varje gång.  Jag bara hoppas att han är över 10. Tänk än en gång när han ligger stadigt på typ 70 . Nu äter han både havtorn och kollidiallt silver varje dag.

Ebba har haft ridning i dag och hon har hoppat för första gången , hon var så lycklig lill gumman . I kväll kom Köhns förbi och vi planerade våran semester vi ska göra tillsammans. Jag fick ett mms av jensa som har opererat sig i dag och hon hade kommit upp på avd , hoppas allt har gått bra. jag och abbe går en sväng i morgon till henne...........

Håll tummarna för Abbe i morgon , att dom ska vara över 10,10,10,10,10,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kram

fredag

Har nyss hämtat Ebba på skolan, hon har blött näsblod 2 dagar denna vecka så nu är det bara att ta det lugnt. När man redan har ett barn som är allvarligt sjuk  så kommer det många tankar när det friska barnet blir sjuk!!!!  Ikväll ska vi till köhns , för pappan i familjen fyller 31år idag. Vi ska bara dit en sväng med paket , barna ska somna i tid ikväll, har blivit många sena kvällar denna vecka. Sen har Ebba match imorgon i matfors.

Abbe och jag har hunnit med lite saker vi oxå idag. Vi har varit och stor handla , cykelpromenad , varit på systemet. Oj mamma här har jag aldrig varit sa Abbe när vi kom in,det fanns många ölar här .

Nu ska jag mysa med barna .......

Ny dag

Ja då var födelsedagen över och jag fick många presenter . Några av mina vänner kom oxå förbi , tack snälla ni för paketen. Nästa helg är det Abbes tur att fylla 4 år.  Ebba är ledig både tors och fre , på fredag ska vi på paradisbadet , pappa Ante är oxå ledig . Vi åker upp och badar om Abbes värden är bra , och det vet man inte så här långt fram. Abbe ska få ha sitt första barnkalas med några barn bara . Han är nöjd bara tedde kommer .

I dag blir det bara att ta det lugnt ska iväg på birsta och titta på ett par jeans som syster tipsade mig om, kanske kan jag ha dom på lördag när man ska ut svira runt........

ONSDAG 13 MAJ

Till Linda ! Abbe har fått membrasinet , men jag fick mer nya bär som är havtorn , dom tycker han är jättegoda . Men igår var det sista gången han tog bären vi har inga kvar så han börjar med membrasinet  idag. Det har inte varit några problem att få i honom , han ta det som en snaps direkt , men han tycker det är äkligt, ibland får jag muta med en glass. Jag är väldigt noga med att ta samma tid på morgonen. Han har inte börjat med kolidialt silver ännu, äter din son det och hur mycket. Den andra havtornen hette Weleda ELIXIR havtorn . Har din son legat stadigt nu ett tag och vilket värde har han haft? Abbe har inte legat undet 10 på 1 1/2 mån nu   så jag hoppas det börjar röra sig uppåt. Vi går oxå 1 gång mån och ta prov. Jag ser ju själv på Abbe om  han är låg då kommer prickarna tillbaka även svarta blåmärken. Hoppas allt blir bra med er och att han gillar den nya havtornen bättre.

I dag väckte barna mig , men jag låg och låssas sov i sängen dom kom med paket. Barna och Ante och i väg igår och köpte till mig. Jag fick jättefina örhängen från 925 som Ebba valde , lill gumman hade skrivit jättefint kort till migoch jag fick ett till en fin ring som jag har bakom vigselringarna oxå superfin- är jättenöjd .

I går när jag hämtade Ebba på skolan så hade dn där satungen varit dum igen mot mitt barn ( ursäkta att jag skriver satungen men jag blir så förbannad) Hon hade tagit tag i Ebba jättehårt i armen och hållt för både näsa och mun och min lill gumma hade varit jätteledsen. Jag kan inte förstå att dom inte punktmarkera henne ute .  Det kan hände vad som helst är  när detta barn är ute på rast och det vet jag . Jag har varit med när hon har slängt stolar jagat barn med sax. Jag är glad att hon inte går i samma klass. Så idag vill inte mitt hjärta gå på skolan för denna unges fel. Så nu kommer min älskade svärmor hit och ska vara med hela dagen säger. Känns inget roligt att Ebba ska behöva vara otrygg i skolan. Jag ska gå förbi på 9 rasten . Nä nu måste jag ge gumman frukost och ta ut sockerkakan . Ha en underbar dag det kommer jag ha iallafall.

KRAMAR

bakdag

I dag ska Abbe och jag baka inför morgondagen. Det blir bregottkakor, havrekakor och chokladrutor.  I går fick vi mycket gjort lillgubben och jag. Vi städade hans rum , tvättade många maskiner, var ute och cyklade, myste. Abbe börjar bli föskyld han har sovit dåligt i natt, men prickarna har blivit mindre. Nu har vi snart slut på havtornsbär , så nu väntar den där äkliga drycken igen med havtorn i , men Abbe dricker den direkt som en snaps. Men han är ju så van med mediciner, han har ju ätit 7-8 kortison tabletter omdagen i sommras.

Ante hämtade Ebba nu på morgonen så han skjutsade upp henne till skolan. Det var ganska skönt för Abbe sov till 7:.30. eftersom han har sovit dåligt i natt..
 

Gick bra

Ebbas premiär gick bra , det blev 1-1. HOn var så glad och alla flickorna var duktiga. Nästa lördag en ny match i matfors. När vi kom hem åkte Ebba upp till Lisa och Abbe hade teo här. Vi grillade till middagen och både barna hade sina kompisar som åt här . Sen kom Teos föräldrar och vi planerade resan ännu mera som ska bli av.

Ebba var så slut i går kväll och blev jättearg och ledsen . Hon vägrade se robinson, tillslut kom hon , jag kan lova att hon somnade fort lill gumman.

I dag ska jag försöka få bort tvätt högen , har ett berg av smuts tvätt. Abbe kan ju byta ca 5-6 ombyten perdag , det är hans roliga nöje. Men det gör inget.  Jag är precis som barna när det gäller paket och jag vill ha många på onsdag , speciellt ett som jag har önskat mig.

Måste berätta en sak igår när vi ska åka på fotbollen , skulle jag ta med mig kameran men hittade den inte. Skulle aldrig förvåna mig om jag har tappat den oxå som jag har gjort med mina glasögon. Jag skyller på att det är mycket nu...................

kram

Stor dag för Ebba

I dag ska Ebba och hennes lag sund if börja spela serien. Dom ska spela kl 10 och vi ska träffa alla föräldrar kl9. Hon var så gullig lill gumman när Ante satt och tittade på fotboll på tvn : - Pappa ska dom visa oss på tv oxå! Hon är för gullig . Hon sa till mig vid middagen - mamma hoppas vi får pokalen i morgon. Jag och Abbe var på fotbolls träningen i tors , dom var som yra höns på planen , det är så gulligt med tjejer , vissa klev av plan och började plocka blommor mitt i träningen.

Igår kväll var vi till Köhns för att prov hoppa på deras nya studsmatta som dom har köpt, barna hade roligt , även vi vuxna.

Jag och barna var till susanne och uppvaktade Linnea som fyllt 7 , vi planerade för Lördagen när vi ska ut, ska bli kul.....


Abbe har börjat  fått prickar i ansiktet , jag tror han börjar bli förskyld . Det är så jäkla typiskt!!!!!!

Måste börja ta farm frulle , vi ses och hörs.

Snart helg

I går var Abbe och jag på stan. VI träffade moster Anna som gick med oss ett tag. När Abbe skulle äta lunch fick han donken , när vi står och ska beställa kommer Anna Abbes sköterska som har fått barn. Albin blev ganska blyg , vi fick se lille Alvar, Han var söt, sov gott i vagnen.

Var på 925 igår det fanns mycket fint men jag köpte inget. HAr lagt undan några saker tills jag fyller år och det är ju på onsdag som jag fyller. Nästa lördag ska mamma Maria på tjejfest , ska bli himla roligt iallafall. Men vad ska man ha på sig!!!!!!!!!!!!!!!!!

När Abbe vaknade i morse hade han fått peitekier i ansiktet, undra om han börjar bli låg igen eller om han ska bli sjuk eller nåt. Har märkt  att hans humör är inte så bra varken idag eller i går. När han får ett helvetes humör brukar hans värden sjunka och bli låga. Men nu förtillfället är han glad teodor är här och leker. Dom leker jättebra . Ebba har Lisa här oxå , dom är ute och leker. Ebba ska iväg på fotbollsträning sista träningen innan serien kör igång.



Underbardag

Vilken underbar dag det här kommer att bli jag är på TOPP HUMÖR, inget kan stoppa mig. Abbe och jag ska in påstan och kolla på masot till Ebbas fotbollslag. Det ska bli en docka från Rubens barn med fotbolls kläder på. Jag ska gå på Veromoda och köpa några tröjor. Abbe sover än , det blev ganska sent för honom igår , syster yster med pojkvän kom förbi . Syster berättade att hon ska bli sambo med Matte , gud vad glad jag är för Annas skull. Hoppas allt blir bra matte är en bra kille. Kanske någongång man blir moster. Nu vaknar Abbe , måste sluta.

I kväll ska jag på 925 och kolla på nyheter, gissa om jag ska titta på smycken som jag kan önska mig när jag fyller på ons.


Fånga dagen här och nu

1 mån till sommarlov

Sånt trist väder är det oxå idag med. Men jag hoppas jag har mer ork idag änigår. I går var jag trött hela dagen men det måste vara vädret. I dag skulle vi gå på dagis men det är så många barn som är sjuka där , och när Abbe äntligen ligger ganska bra i värde vill jag inte dra på honom en förskylning oxå. Just nu tittar han på Pippi tv och leker med sina gubbar.

Nu är det snart bara 1 mån kvar till sommarlov för Ebba , jag fattar inte vart det här året har tagit vägen. Ebba har blivit så stor . I sommar blir det en tripp till huvudstaden och vara på stranden så mycket som möjligt för våran del. Förra sommaren var vi inte i väg och badade en gång på sporthallen , det var så mycke man var orolig för med Abbes sjukdom tex att han skulle ramla och slå sig , blöda , få inre blödning. Men hur som helst har det gått ett år med denna sjukdom och vi har lärt oss mycket under denna resa ,man ska inte ta något för givet här i livet. Abbe är som alla andra 4 åringar fast med lite mer spring i bena eftersom han inte kan hålla på som friska barn. Vår lilla prins har varit och är så duktig när vi har varit inlagd eller när vi har varit på sjuk för provtagning eller behandling.

Ha en skön dag

Vilken helg

vilken underbar helg vi har haft, och vilket väder . I helgen har vi krattat klart ute , satt upp stuttsmattan. Barna har varit ute från morgon till kväll. Abbes värden är ganska bra tror jag, inga svarta blåmärken på kroppen. Nu ska vi bara gå en gång i månaden och ta prov på Abbe. Det känns skönt etersom vi i sommras gick precis varje dag och tog stick i fingret, efter sommmaren började vi med 1 gång i veckan, sedan varannan vecka och nu en gång i mån. Vi brukar vara på lekterapin efter vi har varit och tagit stick , det tycker abbe är jättekul.

Idag ska jag åka och träna , sedan ska jag städa på altan och möblera om där.

Ha en skön söndag

RSS 2.0